blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG logitech812
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
logitech812



Kabínka
pridal logitech812 11.1. 2013 o 22:22

                                                              Kabínka

 

-Kde som to ?  

-Čo sa to somnou stalo ?

-Ako som sa sem dostal ?                

Som na toaletách nejakého občerstvenia , predomnou  iba zrkadlo a umývadlo , v rukách držím nôž.

Veľká neónka osvetľuje celú miestnosť. Na bočnej stene iba zažltnutý uterák prevesený na želetnom držiaku. Všetky kabínky až na jednu sú otvorené čo je v tej poslednej.

Podvedome sa obávam najviac , že tuším čo tam nachádza.  Nikde nevidím žiadnu krv .Čistý ostrý chirurgický nôž ktorý stínam v ruke je predzvesťou niečoho zlého , spravil som to zlo práve ja ?    Prezerám sa v zrkadle no  nikde nevidím žiadne zranenie . Strašne mi treští hlava , nie je to obyčajná bolesť ba ani ako po údere. Cítim akoby bolesť od únavy.

Nechcem otvoriť tú poslednú kabínku bojím sa toho čo sa v nej bude. Čo ak je tam niekto ? Niekto komu som ublížil . Vnútorne ma sužuje strach , že som spravil niečo zlé , cítim vnútornú zlosť, hnev, žiadnu ľútosť.

Niekto vchádza do miestnosti .

Chlap asi dva metre vysoký zavalitej postavy v rybárskej rovnošate.

Podozrivo si ma obzerá , no ja sa naďalej tvárim že si ho nevšímam , narovnávam si bundu a upravujem sa v zrkadle , snažím sa byť nenápadný.

Ale čo ak vojde práve do tej poslednej kabínky , a nájde tam bezvládne dobodané telo.

Podozrenie ihneď padne na mňa , ak tam vojde musím niečo spraviť.

Prichádza k umývadlu , pootáča kohútikom vlažná voda odteká silným prúdom.

Obzerá sa v zrkadle , jemne si omáča ruky a uhladzuje svoje šediny.

Začína sa vo mne zberať strach, hnev ako chrípka ma celého pomaly ovláda.

Otáča sa, kráča smerom k kabínkam , míňa prvá míňa druhú míňa tretiu už ostáva iba jedna.

Otvorí ju! a všetko vypláva na povrch , musím niečo urobiť.

Odtrhávam kovový držiak , navlhnutý zažltnutý uterák padá  k zemi. Rybár už otvára kabínku,  urobím dva rýchle kroky a plnou silou ho udieram do hlavy a znova a znova a  znova ! Padne na kolená rukami sa snaží kryť  hlavu pred stále silnejšími a silnejšími údermi.  Nenávidím ak niekto odoláva ! Stále sa pokúša brániť , stále nemá dosť ? Svaly v tele sa mi zvierajú od zlosti. Stále viac počuť  môj stupňujúci sa dych .

Konečne !

Ruky mu padajú k podlahe , už sa nevládze brániť ešte niekoľko úderov a bude to.

Hotovo !

Stojím nad ním srdce mi udiera  silno ako zvon „BUM BUM BUM „ . No nie rýchlo ako o pretek alebo ako pri adrenalínovom zoskoku ale pomalým tempom.  Silné pomalé údery srdca je jediné čo v tej chvíli počujem .  

Stena, strop všetko je poznačené krvou , pod telom rybára sa pomaly vytvára  kaluž krvi. Sedí v nej nehybný, bez dychu .

Čo som to spravil ?!

Ubil som nevinného rybára , kvôli čomu ? Čo sa to somnou zase stalo ? Čo ma to pochytilo ? Železná tyč celá od krvi , nástroj môjho ohavného činu mi padá z rúk na podlahu

Nedokázal som sa ovládnuť . Pochytil ma strach, úskosť , panika. Nevedel som čo mám robiť.

Jediné východisko z toho strachu pre mňa bol hnev , útok. Nebol som tom ja niečo má ovládlo.

Už mi je jednoznačné jasne čo je v tej kabínke.  Kto je ten ďalší  chudák ? ,Čo som mu spravil a hlavne prečo ? Tak strašne veľa otázok a žiadna odpoveď. Nechápem čo sa to deje nedokážem ovládať svoje činy ?  

Musím rýchlo odísť čo ak niekto vojde. Nachytá má ? Znova sa neovládnem a zaútočím aj na neho ?

Pristihnutý na mieste činu . Nebolo by lepšie ak by som sa priznal ? Ísť na políciu a postaviť sa čelom k následkom mojích činov. Nie ! Stráviť zvyšok môjho života za mrežami nie je  moja predstava budúcnosti . Musím rýchlo utiecť odísť , stratiť sa .

Bundu mám celu od krvi , nemôžem ju len tak vyzliecť a nechať ju tu pohodený pri bezvládnom rybárovi . Podľa nej by ma určite našli . Obrátim ju na ruby , krv skryjem odídem  akoby sa nič nestalo.

No  kto je v tej kabínke , musím ju otvoriť nemôžem len tak odísť. Musím sa presvedčiť kto sa v nej skrýva.

Chytám madlo kabínky a so zadržaním dychom ju otváram.

Čo to má znamenať ???

Kabínka je prázdna !

Čo som to spravil ?! Zabil som kvôli strachu z ničoho ? Počkať, niečo leží na vrchu splachovadla . Je to list dôkladne zalepený s pečaťou akéhosi šesťuholníka s hlavou u prostred  , asi niekomu vypadol. Ale ako mohol vypadnúť na vrch splachovadla , niekto ho tu zabudol alebo naschvál nechal ?  Vo vnútri  je zažltnutý lístok píšem sa na ňom.

„  Rybár rybičky železnou tyčou v nádrži kántri , od dnes sa už viac neodváži.  V nádrži červenej v kraji miestnosti nehybne si sedí. Nie je už tak trošku bledý ? “

Môj dych sa skoro zastavil.

Nechápem čo to má znamenať.  List ktorý akoby opisoval to čo sa stalo práve teraz. Kto ho sem dal ? Azda ma niekto na to naviedol .  Vedel čo urobím v tejto chvíli , preto som  na tomto mieste ? Som iba nástroj nejakého šialenca  ako mačeta masového vraha.   Písmo sa liste sa mi zdá povedomé ale nedokážem si spomenúť odkiaľ.  V hĺbke duše dúfam že iba spím , je to zlý sen a ja sa prebudím v svojej teplej posteli a bude po problémoch .

Musím odísť , nie som tu v bezpečí . Ironické , že sa práve vrah bojí o svoje bezpečie.  Vždy som si myslel, že ľudia schopný týchto činov nemajú strach .  Ako v horory  kde ustráchanú obeť naháňa chladnokrvný zabijak bez náznaku strachu.  Ale ja som strachom celý naplnený, neviem čo so mnou bude práve som sa stal vrahom . Moja duša sa stáva stále viac temnou a chladnejšou .

Vychádzam z toaliet akoby sa nič nestalo . Kráčam uličkou smerom k baru . Bar je skoro prázdny iba barman zotiera pult a na jeho konci sedí opretý o pult akýsi opilec oblečený v koženej hnedej bunde. Nad ním svieti nápis Wild Three Bar.  Pridávam do kroku chcem byť čo najskôr preč .

„Bledé tváre duch skrz dušu zviaže“  zašomrá opilec a pozrie na mňa akoby ma chcel varovať.

Kto to bol a vedel čo sa práve stalo ?  Čo mala tá veta znamenať ?  Asi je to iba opilec ktorý vraví nezmysli .

Bar zvonku vyzerá ako lovecký zrub , malá terasa a pár schodov na parkovisku . Všade okolí iba divoká príroda a vysokánske stromy ktorým špičky osvetluje iba mesačný svit.

Na parkovisku spoznávam svoje auto , stojí pri odpočívadle pod veľkou borovicou  . Konečne prvý aj keď nepodstatný čriepok  . Prišiel som tu autom aj keď neviem odkiaľ .

Prehmatám si vrecká a mám šťastie ,kľúče.  

V aute nachádzam letáčik „ Brown Creek“ Chatová osada.

Prvá stopa.



Prístupov 2212
Kvalita článku
(100%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Brown Creek
[ 13.1.2013] (príspevkov 0)
Kabínka
[ 11.1.2013] (príspevkov 1)
Di Ongo
[ 13.7.2012] (príspevkov 0)
Zápisky z Okinawy
[ 2.6.2011] (príspevkov 1)
PS3 vs Xbox-360
[ 25.5.2011] (príspevkov 31)
Novinky zo zámoria
[ 25.5.2011] (príspevkov 1)
Niečo na pobavenie
[ 21.5.2011] (príspevkov 3)
Závislosť od hier
[ 7.4.2011] (príspevkov 7)
Xbox360 Flash
[ 27.3.2011] (príspevkov 6)
Najlepší notebook v svojej kategorií
[ 25.3.2011] (príspevkov 3)